jueves, 24 de marzo de 2011

Final de la lliga de pati de futbol

Per fi ja tenim campió en aquesta disputadíssima lliga de futbol d'enguany, on el campió ha sigut, i per primera vegada en els seus anys de participació, l'equip de profes, el Jonqueres Athlètic.
Ha vençut a la final per un ajustat 2 a 1 a l'equip revelació de la lliga, l'All Stars 2.0, format íntegrament per alumnes de 2n d'ESO, equip que ha demostrat durant totes les jornades de lliga un joc ordenat i ràpid, amb una certa dosi de qualitat tècnica.
La final, malgrat el marcador ajustat, es va notar el saber estar dels profes (el fet de tenir aquesta pressió diària a les classes ajuda), aguantant amb experiència i paciència els moments tensos del partit (l'autogol que va propiciar que l'equip de 2n s'adelantés al marcador), reaccionant amb rapidesa per equilibrar el marcador (el gol de falta, fet per Ramon), va fer que el partit fos menys incert que a priori es pensava, combinat amb els lògics nervis de poder ser campions tan joves i la lesió d'algun jugador seu determinant.
En definitiva, un partit entretingut, seguit per un gran nombre d'alumnat, que ha propiciat un nou campió en l'historial de les lligues de pati.
Alineació Jonqueres Athlètic: Josep, Jordi, Lluís, Ramon, Joan, Anner. No van poder jugar Jesús, Antonio i Vicenç.
Alineació All Stars 2.0: Éric García, José mª Ruiz, Jerónimo Contreras, Sergio Ligero, Álex Lérida, Alejandro Molina, Francisco Rodriguez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario