miércoles, 22 de junio de 2011

Notícies dels nostres alumnes (2)

En aquesta notícia fem referència a les nostres alumnes que participen en activitats de ball.
El passat 30 d'abril es va celebrar a l'Hospitalet el campionat escolar de Catalunya d'aeròbic per equips, amb grans resultats per alumnes del nostre centre.
En categoria infantil, Ariadna Moreno, de 1r A es va estrenar a la categoria proclamant-se campiona de Catalunya amb el seu grup de l'escola Sant Julià. Nerea Clemente, de 3r B va quedar tercera a la categoria cadet amb el seu equip del grup Danzatoria, pertanyent també a l'escola Sant Julià. finalment, la nostra alumne de 1r de batxillerat Judit Vela, conclou les seves participacions en els campionats escolars, assolint el sots-campionat a la categoria juvenil, també del grup anterior. Darrere d'aquests èxits locals, es troba el bon paper com a  formadora de Sheila Moreno, que ja porta un bon temps ensenyant a vàries promocions de nois i noies del barri.
D'altra banda el diumenge 19 de juny es va celebrar l'exhibició anual del gimnàs Pas de dansa on ballen diverses alumnes del nostre institut en el quadre flamenc no professional: Laura Moreno de 1r A, Nélida Rodríguez de 2n A i Silvia Juárez de 2n B.
Si voleu que publiquem qualsevol notícia esportiva amb participació de l'alumnat del centre adreceu-vos a la pàgina de facebook de l'Associació Esportiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario