lunes, 16 de abril de 2012

Crònica primeres jornades de la segona fase dels equips extraescolars (1a part)

Voleibol Cadet Femení

L’equip cadet femení de voleibol tant sols ha disputat dues jornades de la segona fase de la lliga escolar.
A la primera jornada, l’equip va aconseguir la seva primera victòria de tota la temporada davant l’Institut Pere Calders. Aquesta primera victòria per 3 sets a 1, no deixa de demostrar el treball fet per l’equip durant la primera meitat de la temporada per part de les jugadores. Els dos primers sets van estar dominats pel nostre equip malgrat no ésser resultats molt aclaparadors (20 - 25 i 17 - 25). Al tercer set la sort va canviar i l’equip local es va imposar en un final molt ajustat (26 - 24). Malgrat aquest contratemps, l’equip es va refer i el quart set va ser el millor del partit guanyant per una diferencia de 10 punts (15 – 25).
La segona jornada de la segona fase, va ser adjudicada a l’equip escolar del Jonqueres per la no presentació del rival.

Després d’aquestes dues victòries l’equip es situa primer amb un partit més que el perseguidor més directe.

1a J: AEE Inst. Pere Calders 1 – 3 AEE Inst. Jonqueres:
(20 – 25, 17 – 25, 26 – 24 i 15 – 25)
2a J: AEE Inst. Jonqueres 3 – 0 AEE Inst. Gorgs

·         Bàsquet Juvenil Masculí

L’equip juvenil masculí de bàsquet es l’únic equip que fa una lliga sencera sense estar dividides per fases, per tant s’analitzaran les darreres tres jornades.
En aquestes tres jornades, l’equip ha patit una sèrie de baixes que els ha fet afrontar dos enfrontaments amb tant sols 4 jugadors, des d’aquí volem agrair l’actitud dels equips contraris els quals també varen jugar amb 4 jugadors a pista, cosa que no marca el reglament i per tant no obligatòria. No obstant, el fet de tenir gent a la banqueta es va notar en els dos partits obtenint dues derrotes (27 – 67 i 71 – 26).
El darrer partit va ser millor en actuació però no en resultat ja que aquest va ser de 68 – 21 per a l’equip rival.
Val a dir que malgrat els resultats, en general es veu una millora per part dels jugadors, tant en tècnica individual com en joc en equip. La millora és majoritàriament en atac, però encara hi ha mancances en l’àmbit defensiu, fet que provoca aquestes derrotes.

Després d’aquestes tres derrotes l’equip es situa en 12a posició.

1a J: AEE Inst. Jonqueres   27 – 67  Tecnos
2a J: Institut Terrassa  68 – 21  AEE Inst. Jonqueres
3a J: Club Bàsquet Creu AltaSabadell  71 – 26  AEE Inst. Jonqueres