martes, 17 de abril de 2012

Crònica primeres jornades de la segona fase dels equips extraescolars (2a part)

Futbol Sala Infantil Masculí

L’equip infantil masculí de futbol sala ha disputat tres jornades de la segona fase de la lliga escolar.
A la primera jornada, l’equip es va presentar amb una concentració molt alta i amb moltes ganes de deixar enrere l’antiga fase i anar a per totes, d’aquesta manera es van plantar en el terreny de joc realitzant un molt bon joc i reflectint-ho al marcador
(0 – 10).
A la segona jornada,va haver-hi la incorporació de Raúl Vallet i les petites mancances defensives que es patien es van solucionar. De la mateixa manera que a la primera jornada, en aquesta segona, l’equip va realitzar un gran joc que també es va veure reflectit al marcador, tot i que el partit es va presentar una mica més complicat que el anterior, però va ser solucionat amb un contundent 7 a 2.
Per últim, a la tercera jornada l’equip ja va demostrar un millor tracte de la pilota i una millor compenetració entre jugadors, adaptant-se molt bé al joc en equip i entenent-se millor entre ells. L’equip va fer una gran actuació golejant per 6 gols a 1.

Després d’aquestes tres jornades l’equip es situa al cap davant de la classificació en solitari.

1a J: CES Jaume Viladoms 0 – 10 AEE Inst. Jonqueres
2a J: AEE Inst. Jonqueres 7 – 2 AEE Inst. Vallés B
3a J: Inst. Ferran Casablancas B 1 – 6 AEE Inst. Jonqueres

·         Futbol Sala Juvenil Masculí

L’equip juvenil tant sols ha disputat dues jornades d’aquesta segona fase ja que de la mateixa manera que la lliga de voleibol, va començar una setmana més tard.
En el primer partit, l’equip del jonqueres va protagonitzar una bona actuació, cosa habitual en aquest grup, i es va endur la victòria davant el Sabadell Rambla. El partit va estar dominat completament pel nostre equip tot i rebre tres gols (3 a 7).
En el segon partit l’equip va jugar un futbol d’alt nivell aconseguint una còmoda victòria per 7 gols a 2. El bon ambient de l’equip es nota al terreny de joc i es veu com els propis jugadors gaudeixen del seu futbol. El domini durant el partit es va veure alterat pel fet d’encaixar dos gols per petits errors defensius fàcils de corregir. No obstant la qualitat del seu futbol es va imposar com es pot observar al marcador.

Després de dues jornades, l’equip es situa al capdavant de la classificació en solitari.

1a J: Sabadell Rambla  3 – 7  AEE Inst. Jonqueres
2a J: AEE Inst. Jonqueres 7 – 2 Inst. Ferran Casablancas

·         Futbol Sala Juvenil Femení

L’equip femení ha disputat dos partits de la segona fase de la lliga escolar.
A la primera jornada, en un enfrontament molt igualat on es va demostrar que tots dos equips tenen un nivell similar, l’equip va patir una derrota per la mínima diferència: 1 – 2. Com diem, aquest resultat podria haver sigut al revés i no hauria passat res degut a la igualtat entre equips, no obstant la sort no va estar del costat de les nostres jugadores.
A la segona jornada l’equip va descansar i per tant no va disputar cap partit.
Per acabar, a la tercera jornada l’equip va realitzar un gran partit arribant a golejar a l’equip rival (5 gols a 0). El partit es va caracteritzar pel gran domini del nostre equip i a més a més per la seva eficàcia.

            Després de aquestes tres jornades, l’equip es situa en cinquena posició amb un partit menys pel fet d’haver descansat en la segona jornada.

1a J: AEE Inst. Jonqueres 1 – 2 Futbol Sala Polinyà A
2a J: Descansa
3a J: AEE Inst. Jonqueres 5 – 0 AEE Escola industrial A


Cristian González Mérida, Coordinador i vocal de l’AEE Inst. Jonqueres
Daniel Robles Bombardó, Secretari de l’AEE Inst. Jonqueres

No hay comentarios:

Publicar un comentario