lunes, 12 de marzo de 2012

Finalitza la 1ª Fase dels equips extraescolars (1a part)



 La primera fase dels equips extraescolars de l’AEE IES Jonqueres han arribat al seu final i quin moment millor que aquest per fer un anàlisis del succeït fins ara als nostres equips.

Aquest any l’Associació disposa de cinc equips inscrits a les lligues extraescolars organitzades pel Consell Esportiu Vallès Occidental - Sabadell, dels quals tres són de futbol sala (Juvenil Masculí, Juvenil Femení i Infantil Masculí), un equip de basquet (Juvenil Masculí) i, per primera vegada des de la fundació de l’AEE, un equip de voleibol (Cadet Mixt). A més a més, l’Associació disposa d’un grup de teatre com ja es tradició dins de l’àmbit extraescolar.


  • Voleibol Cadet Mixt:

Entrenador: Dani Robles, exalumne del centre.
Jugadores: Mariona Rivero, Lydia Bailón, Lorena Pedregosa, Lorena García, Irene Luque, Maica Carrión, Hanna de los Rios, Jose Manuel Robledo, Judith Palazón i Cristina Montero
Posició 1ª Fase: 13ª

Meritòria actuació d’aquest equip format en la seva majoria per jugadores de 3r d’ESO, tenint en compte la participació en una lliga molt complicada com és la Juvenil Femení – Cadet Mixt i per tant arribant-se a enfrontar amb jugadores fins a tres anys més grans. A més a més, cal destacar la dificultat afegida de ser un equip completament nou on la majoria de les jugadores mai havia practicat voleibol. No obstant aquests aspectes no són excuses, ja que les ganes d’aprendre i de millorar son més altes que d'altres equips i fa tirar l’equip endavant sense pensar en els partit demostrant setmana rere setmana aquestes ganes de millorar i d’aprendre un esport no massa estès a nivell escolar.
Cal destacar el grup format per aquestes jugadores generant un gran ambient als entrenaments i als partits.
L’equip ha sobrepassat tots els problemes possibles (lesions, categoria, etc.) arribant a quallar molt bones actuacions davant equips de la categoria del Institut Joan Oliver o del Institut Pere Calders, fins i tot aconseguint  una victòria davant el CNS.
Gran millora la mostrada per aquest equip, que dia rere dia es supera i millora en el seu joc, i aquelles persones que l’han vist jugar ho poden corroborar.


Partit jugat aquest cap de setmana: Institut Joan Oliver – AEE IES Jonqueres
Lloc: Pavelló del nord
Dia: 09/03/2012
Hora: 15:15
Competició: Amistós

No hay comentarios:

Publicar un comentario