lunes, 12 de marzo de 2012

Finalitza la 1ª Fase dels equips extraescolars (2a part)


  • Futbol Sala Juvenil Femení:

Entrenador: Sergio Rodríguez, exalumne del centre.
Jugadores:
Posició 1ª Fase: 5ª

Gran actuació d’aquest equip el qual a principi de temporada va patir la sortida de vàries jugadores cosa que no ha afectat al grup en quan a relació i a nivell de joc.
En el segon any de Sergio Rodríguez com entrenador de l’equip Juvenil femení, l’equip ha demostrat que el futbol realitzat la temporada passada no va ser casualitat, sino fruït del treball i de l’esforç, i aquesta temporada no podia ser menys.
En una primera fase molt igualada l’equip s’ha fet amb la 5ª posició a la classificació, una posició molt meritòria tenint en compte els problemes a principi de temporada i la igualtat comentada anteriorment.
Aquest equip ha anat de menys a més fins a tornar a jugar a nivells similars que la temporada passada, on van aconseguir la 2ª posició.
Gran esforç de l’equip per aprendre i per demostrar cada jornada el que són capaces de fer al terreny de joc.

Partit jugat aquest cap de setmana: Futbol Sala Polinyà - AEE IES Jonqueres
Lloc: PM Polinyà
Dia: 10/03/2012
Hora: 9:00
Competició: 2ª Fase Lliga Extraescolar FS Juv Femení Grup B


  • Futbol Sala Juvenil Masculí:

Entrenador: Javi Rodríguez, exalumne del centre.
Jugadors: Diego Silva, Sergio Martin, Iván lobato, Gregorio Vigueras, Aitor Rodríguez, Carlos Rodríguez, Carlos López, Kevin Pardo, Sergi Pérez i Óscar Robles
Posició 1ª Fase: 2ª

Molt bon equip format per aquests jugadors que han generat un gran ambient a l’equip i això es veu reflectit als partits.
Alguns dels jugadors ja varen formar part d’altres equips extraescolars de l’Associació Esportiva fins i tot coincident entre ells, cosa que ha facilitat la relació de l’equip.
Hi ha un gran treball als entrenaments, on la feina feta per tot l’equip i l’entrenador, es veu reflectida als partits i a la classificació final de la primera fase, ocupant la segona plaça. Amb aquesta posició, formaran part del grup B de la segona fase, format pels millors classificats a la segona fase.
L’equip continua progressant jornada rere jornada demostrant les ganes d’aprendre i de créixer. L’equip ha demostrant un bon estil cada jornada.
Esperem que continuï igual de bé la segona fase.


Proper partit: Sense assignar
Lloc: Sense assignar
Dia: 17/03/2012
Hora: Sense assignar
Competició: 2ª Fase Lliga Extraescolar FS Juv Masculí Grup B


  • Futbol Sala Infantil Masculí:

Entrenador: David Jiménez, alumne del centre.
Jugadors: Marcos Rincón, Daoud El Amarani, Héctor Cordón, Àlex Masegosa, Juan Antonio Pérez, Adrián Fernández, Óscar Trigo, Gregorio Marchal, José María Martínez, Javier Rodríguez i Raúl Vallet.
Posició 1ª Fase: 14ª

La primera fase d’aquest equip ha estat plena d’alts i baixos. Des de millores notables en alguns jugadors a sortides i arribades d’altres.
En una primera fase una mica desigual, han obtingut la 14ª posició. Cal destacar, que a la seva lliga hi havia equips de gran categoria i d’altres acabats de formar com es el cas del nostre equip, entre els quals hi havia bastant igualtat
Hi ha hagut una millora en general del equip en quant a joc i grup, malgrat no s’hagi vist reflectit als resultats
Com hem comentat anteriorment, hi ha hagut varies sortides i arribades a l’equip que potser en el període que passava des d’una sortida fins una nova incorporació l’equip es veia perjudicat.
Tant l’equip com l’entrenador esperen poder recollir els fruïts de l’esforç realitzat durant la primera fase, ja que sota el nostre punt de vista, l’equip hauria d’haver guanyat més partits per la forma amb la qual s’han esforçat i per intentar demostrar allò que entrenen i aprenen cada setmana.


Partit jugat aquest dissabte: CES Jaume Viladoms – AEE IES Jonqueres
Lloc: Pavelló Sol i Padrís
Dia: 10/03/2012
Hora: 9:00
Competició: 2ª Fase Lliga Extraescolar FS Infantil Masculí Grup F

No hay comentarios:

Publicar un comentario