lunes, 12 de marzo de 2012

Finalitza la 1ª Fase dels equips extraescolars (3a part)


  • Basquet Juvenil Masculí:

Entrenador: Carlos Moreno, alumne del centre.
Jugadors: Alex Cossio, Fernando López, Jose Luís Rodríguez, Josep Titos, Alex García, Manu Lozano, Rubén Pérez i Andrés Mateos. A l’actualitat s’incorporarà un nou jugador, l’Abraham Hernández
Posició 1ª part de la lliga: 11ª

El grup en si, és un grup amb ganes de jugar a bàsquet i passar-s’ho bé.
Excepte algun cas en particular, la gran majoria dels jugadors van començar a jugar a bàsquet entre 2010 i 2012. Mica en mica i amb esforç constant hem pogut veure una gran millora per part de tots els nois en els diferents àmbits (bot, tir, intensitat, joc en equip...). Tot i que encara els queda molt per millorar, i aquesta és la bona noticia.
La lliga a la qual juguen consta d’un sol grup format per 12 equips, la gran majoria amb una superioritat tècnica davant dels nostres jugadors pel fet de que porten més temps jugant a bàsquet i es nota que alguns porten anys jugant junts. Tot i això es troben en 11à posició però amb esforç i perseverança acabaran millorant, de ben segur, aquesta estadística sumant alguna victòria més a la llista.
Cal destacar la gran predisposició per part de la majoria dels jugadors i ganes d’aprendre cada dia que passa, i això motiva encara més a continuar treballant i millorar el màxim possible.


Partit: jugat aquest dissabte: Institut Torre del Palau – AEE IES Jonqueres
Lloc: Àrea Olímpica Municipal 9
Dia: 10/03/2012
Hora: 10:15
Competició: 1ª Fase Lliga Extraescolar BQ Juv Masculí

  • Grup de teatre:

Directora:
Alumnes participants:

Com ja es tradició dins de l’Associació, aquest any tornem a tenir grup de teatre dirigit per Júlia Lora i en qual participen 11 alumnes de l’institut. És un plaer per a l’Associació disposar d’un grup de teatre amb tanta “tradició” a l’àmbit extraescolar del institut, demostrant que el teatre està viu i té cabuda dins del nivell escolar.
Des de l’Associació ja es donarà la notícia de quan i on es realitzarà la representació teatral de l’obre que ens estan preparant aquests alumnes i la seva directora.  

Des de aquí volem agrair la col·laboració de tots els entrenadors de cada equip per dur a terme aquest petit anàlisi de cada equip al llarg de la primera fase i esperem que la segona part de la temporada, sigui més exitosa i més gratificant per a tots els jugadors i jugadores. No cal mencionar que esteu tots convidats a assistir als pròxims esdeveniments de l’Associació Esportiva Escolars IES Jonqueres i als partits dels seus equips com a la representació teatral a càrrec del nostre grup de teatre.

Us instem a que estigueu connectats a l’Associació ja sigui via Blog o via Facebook on es van penjant i actualitzant totes les noticies, lligues extraescolars, lligues de pati, etc...




Cristian González, Vocal i coordinador de cap de setmana de l’AEE IES Jonqueres
Dani Robles, Secretari de l’AEE IES Jonqueres

No hay comentarios:

Publicar un comentario